Pittige Pompoensoep
29/08/2016
1

 

Pittige Pompensoep

Ingrediënten:  

  • 400 gr pompoen
  • 1 kleine ui
  • 4 takjes koriander
  • 2 tl kerriepoeder
  •  el olie
  • ½-1 gedroogd pepertje
  • 2½ dl bouillon

Bereiding

Schil de pompoen en snijd het vruchtvlees in stukken. Maak de ui schoon en snijd hem klein. Was de koriander en hak de steeltjes klein. Fruit de ui en de koriandersteeltjes met de kerriepoeder in de olie glazig. Voeg de stukken pompoen, het verkruimelde pepertje en de bouillon toe. Kook de pompoen in ca. 15 minuten gaar. Pureer de soep met een staafmixer of in de keukenmachine. Breng de soep weer tegen de kook. Strooi de klein geknipte korianderblaadjes erover.

 

Leave a Reply

1 comment

  1. Hi, this is a comment.
    To get started with moderating, editing, and deleting comments, please visit the Comments screen in the dashboard.
    Commenter avatars come from Gravatar.