Mens sana in corpore sano

Een gezond lichaam begint met goede voeding.

Het lichaam is een ingenieuze fabriek, waarin allerlei stofwisselings processen plaats vinden. Om je fabriek zo optimaal te laten draaien, onderhouden, en om er een zo’n hoog mogelijk rendement uit te halen, is gezonde voeding en beweging heel belangrijk.

 

Mijn interesse in voeding en wat het doet met je lichaam heeft mij doen besluiten een opleiding te volgen tot gewichtsconsulent, voedingsdeskundige en voedingscoach.

Vervolgens ben ik de specialisatie ‘Sport, Voeding en Supplementen’ en de cursus ‘Vrouwen en Hormonen’, ‘Kind en Natuurlijke Voeding’ gaan doen. Daarnaast blijf ik mij zelf bijscholen. Ik heb o.a. de dagcursussen ‘Voeding rondom de Zwangerschap’, ‘Schildklier en hormonen’ en ‘Voeding en Hormonen’ gevolgd.

Dit om mijzelf nog verder te verbreden en te verdiepen in wat voeding kan betekenen voor je lichaam.

Of je amateursporter of wedstrijdsporter bent, of je gewicht wil verliezen of juist wil aankomen, je zwanger bent of in de overgang zit, of je een kind of een volwassene bent, elk persoon heeft andere voedingsbehoeften en dus ook ander advies nodig.

Een juiste voedingskeuze in combinatie met bewegen, zal je prestaties thuis, tijdens het sporten of op je werk etc. verbeteren.

 

Gezonde en gevarieerde voeding is altijd belangrijk om fit, energiek en gezond te blijven.

Graag geef ik je advies en support om bewust te eten aan de hand van gezonde, simpele en praktische keuzes en op basis van individueel advies.

Voor bedrijven heb ik een programma ontwikkeld ‘de Gezonde werkvloer’, bestaande uit 3 mogelijke pakketten met de volgende modules:

  1. waar ik de kantine voor het bedrijf kan doorlichten en optimaal inrichten.
  2. waar ik maandelijkse inspiratiesessie voor collega’s rondom gezondheidsthema geef bij het bedrijf.
  3. waar ik een wekelijks inloopspreekuur bij het bedrijf houd.
  4. waar ik sporters van het bedrijfsteam kan ondersteunen en adviseren.

Samen kijken we eerst samen naar waar je nu staat, en vervolgens naar wat je doel is en wat voor jou werkt en haalbaar is.

Word Slimmer, vraag Support!