INDIVIDUEEL VOEDINGsADVIES

Gewichts­­beheersing, aankomen of afvallen

Afvallen is moeilijk en vaak helpen diëten slechts tijdelijk. Om te voorkomen dat je een periode na je dieet, zwaarder bent dan voordat je aan het dieet begon, het zogenaamde ‘jo jo’ effect, is kun je beter je voedings- en bewegingspatroon permanent aanpassen. Het enige dat echt werkt is een aanpassing van je levensstijl. Ben je klaar voor de echte duurzame verandering, dan kan je bij mij terecht. Het aanleren van een gezonde leefwijze is het uiteindelijke doel. Ik kan je ook helpen als je juist wilt aankomen of je gewicht onder controle wilt houden.

Sport, voeding en supplementen

Ben je lekker bezig met sporten, maar wil je graag weten hoe je je voedingspatroon daar op af kunt stemmen? Om sneller af te vallen of om je prestaties te verbeteren? Misschien juist om blessures proberen te voorkomen of om je prestaties te verbeteren, ook dan moet je voeding gevarieerd en uitgebalanceerd zijn. Alle voedingsstoffen moeten in de juiste verhouding aanwezig zijn. Of je nu topsporter, vrije tijds sporter of jeugdige sporter bent. Ook daarover kan ik je adviseren met een éénmalig analyse en advies of met een langer begeleidingstraject.

Hormonale veranderingen door o.a. zwanger­schap of overgang

We leven in een tijd waarin steeds meer mensen hormonale klachten of ziektes krijgen. Door te letten op onze voeding en levenstijl kunnen we wel degelijk de klachten en ziektes verminderen door het vinden van de balans in de hormonen. Graag help ik je en coach ik je bij hormonale veranderingen in het lichaam.

Word Slimmer, vraag Support!